VENERA TOURS - TURISTIČKA AGENCIJA

Turistička agencija K.D.VENERA osnovana je 1992. godine.Dvadeset i četiri godine “VENERA“ gradi svoju poslovnu politiku utemeljenu u običajima i navici Sapčana da je gost svetinja i da je uvek u pravu (čak i kada greši). Najbolji dokaz da je pređeni put pravi gde su hiljade školaca i predškolaca koji su sa “VENEROM“ posetili mnoga mesta putujući na svoje ekskurzije, letovanja, zimovanja, školu u prirodi. Mnogobrojne porodice koje svoj odmor ne mogu zamisliti bez “VENERE“, reći će Vam zbog čega su izabrali baš nas.

Na moru ili na kontinentu, u zemlji ili inostranstvu, izbor je Vaš. Sve ostalo je posao agencije “Venera“. I kada putujete i kada se odmarate “VENERA“ brine o Vama. Zbog svega toga “VENERA“ agencija sa mnogobrojnim prijateljima i partnerima prepoznatljiva širom naše zemlje kao partner na koga se možete osloniti. Dobitnici smo sertifikata Excellent od Privredne komore Srbije i Zlatne medalje Novosadskog sajma za 2015.godinu.

DELATNOSTI: receptivna agencija, inicijativna agencija, rezervacija smeštaja kako u zemlji tako i u inostranstvu, autobuski prevoz, dečiji i omladinski turizam - ekskurzije, manastiri, hotelski smeštaj, privatni smeštaj, organizovani doček Nove Godine , banjski turizam, planinski turizam / Zimovanja/, Letovanja, jezera, grupna i individualna putovanja,putno zdrastveno osiguranje.

Preuzmite Opšte uslove putovanja u PDF-u

Kancelarija 1
Kancelarija 2
Kancelarija 3
Kancelarija 4